Beginners

Deze pagina helpt je op weg om te starten met Rawfood te integreren in je levenstijl. Ik begon op hetzelfde punt als waar jij nu staat en herken je gevoel. Op deze pagina help ik je op weg met wat je nodig hebt als basis benodigdheden in je keuken. Je zult ook merken dat je superfoods een voor een besteld en zo langzaam je keukenkasjes vult.

Je zult ervaren dat we ook wellicht ook sommige niet 100% rauwe recpten op de site hebben staan. De sleutel is het schoonmaken van jou systeem zodat het zichzelf kan helen, balnas hervinden en te zoeken naar wat het beste is voor jou lichaam en wat voor jou werkt en energie geeft.

Het is belangrijk te weten dat veel mensen beginnen met een zwak verteringssysteem, als gevolg van gist/candida infectie, een keus zou kunnen zijn om het Body Eclogy dieet voor drie maanden beginnen voor je voor 100% rauw gaat. Salades en groene bladgroente zijn een must, maar de suiker in dadels, honing, bananen en fruit kunnen en zullen de gist voeden en je doel van je beter voelen tot een bepaald niveau tegenwerken. Als je gestart bent en je heb de suikers en gist onder controle en je gaat steeds meer rauw eten dan ga je een avontuurlijke reis tegemoet. Als eerste zul je wennen aan soeps, salades en pasta's totdat je lichaam heeft de balans gevonden en gereset is voor je de andere rawfood recepten gaat toevoegen.

Het is erg normaal dat als je begint met het toevoegen van gezondere voedingsmiddelen in je eetpatroon en alles wat voorgeproduceerd is en gevuld is met Enummers, chemicalien, genetisch gemanipuleerd, homonale toevoegingen en antibiotica's dat je detox symtomen ervaart.

Wees lief voor jezelf en doe het rustig aan, focus niet op wat je allemaal niet meer doet maar op wat je aan het leren en creeren bent voor jezelf. Vier de detox dagen, het vertelt je dat je lichaam voor het eerst sinds lange tijd genoeg energie krijgt van de mooie voedingsmiddelen doe je je lichaam geeft dat het kan schoonmaken en balans hervinden. Maar vergeet niet wees lief voor jezelf en geef jezelf wat het nodig heeft op deze dagen en weet dat de keerzijde van de detox zo fijn is!

Basis materiaal:

Basis ingredienten:

Basis Snacks

Deze ingredienten gebruiken wij veel en zijn handig om in huis te hebben om te starten met veel recepten. En vergeet niet dat je ieder recpet zelf kan aanpassen naar eigen smaak en inzicht.

Tips:

Hoe maak je een Kokosnoot open?


Hoe maak je Kefir?

Hoe maak je groente in?