Brownie Choconat

Chocolade


Choco smoothie Basis (ook ijs versie)

Choco Superfood Smoothie

Choco Choco
smoothie


Choco Chip Koekje

Choco brownie

Choco bananen cake

Choco mouse taart

Chocolade mouse

Probiotica Chocolade

Warme Chocolademelk

Witte Chocolade

Bananen cake
RawMagik Banenencake

Ingredienten

Ingredienten chocolade laag

Instucties

Maak als eerste de cake laag, stop alle ingredienten behalve het water in de keukenmachine en mix goed samen, zodra het goed gemixt is voeg je een klein beetje water toe. Ik denk dat een 1/2 tbsp genoeg is om het tot een bal te laten vormen, zo niet dan voeg je nog een beetje water toe. Maak van de bal twee stukken en maak van beide dezelfde laag. Ik gebruik hiervoor een kookring waarin ik het plat druk en zo heb ik precies twee dezelfde vormen.

Doe daarna alle ingredienten voor de chocoladelaag in de keukenmachine. Ik maak de keukenmachine niet tussentijds schoon trouwens want ik vind het niet erg als er cake kruimels tussen de chocolade laag zitten. Zodra alles gemengd is begint het proeven of het zoet genoeg is dat hangt af van de smaak van je advocado. Voeg naar eigen smaak meer agave of honing toe.

Bouw je cake, 1 laag cake, 1 laag chocolade met daarin je fruit banaan of aardbei/frambozen, 1 laag cake en de laatste laag is weer chocolade. Ik doe er dan nog wat rauwe cacao poeder overheen stuiven omdat het er leuk uitziet.. en wat vers fruit eop! Ziet er prachtig uit vind ik, soms doe ik ernaast nog wat extra aardbei of banaan als zoetigheid terwijl ik het eet. Is net hoe zoet je hem maakt.