Brownie Choconat

Chocolade


Choco smoothie Basis (ook ijs versie)

Choco Superfood Smoothie

Choco Choco
smoothie


Choco Chip Koekje

Choco brownie

Choco bananen cake

Choco mouse taart

Chocolade mouse

Probiotica Chocolade

Warme Chocolademelk

Witte Chocolade

Choco Choco Smoothie

Dit is een heerlijke rijke smoothie, waarmee je bijna de hele dag mee kan doen!

Ingredienten

Instructie

Stop alle ingredienten in je blender en mix totdat het helemaal glad is!

Tip

Ik leefde op deze smoothie als ik de griep had of een koudje , zodra ik me dan weer een beetje beter voelde dan maakte ik er een en dronk die rustig zippend op... over gemiddeld 8 uur... wat me lichaam alles gaf om beter te worden. Bonus het smaakt naar gesmolten chocolade in je mond. Het basis recept is een variant van David Wolfe (my favorite foodie guru)

Nu maak ik deze smoothie dagelijks, het is mijn ontbijt en lunch. Om die nog meer als medicijn te maken maak ik nu een kruidenthee en dat is de basis in plaats van de kokoswater en het gewone water. Ik mix Pau D'Arco, Brandnetel en Cat's Claw thee en laat dat staan voor gemiddeld 4 tot 6 uur, daarna zet ik het in de koelkast. Het gebruik van de cacaobonen in combi met de cacaoboter en paste brengt de smoothie naar het volgende level! Maar het is uiteraard ook perfect als je bij je kokoswater en water blijft, het blijft sowieso een super gevulde smoothie!

Begin alsjeblieft rustig met het toevoegen van de Superfood, je lichaam moet wennen... easy does it! Bouw het rustig op.