Appelflap

Appeltaart

Bananen Cake

Cashewnoten vijgen creme kaas

Chiazaad Pudding

Cheescake

Chocolade Fudge Brownies

Dadelpasta

IJs

IJs Aardbeien

IJs Banaan

Taart Tropisch

Wortelnoten taart

Raw Cheescake

Dit is de lekkerste cheesecake ooit! Zelfs mijn 'gekookt voer' echtgenoot Greg, die dol is op cheesecake vind deze zalig! Geloof me, dit is de beste taart ooit voor je en nog gezond voor je!

Ingredienten Bodem

Ingredienten Vulling

Ingredienten Toplaag

Instructions

Mix de bodem ingredienten in de keukenmachine en maak een bodem in een van je taartvormen. Mix de vulling ingredienten in de koekmachine en smeer die uit over de taartbodem. Stop die zo in de koelkast en laat die minimaal 45 minuten staan om wat op de stijven.

Zodra hij wat stijver is, maak dan de toplaag in de keukenmachine en smeer die er overuit. Ik vind het lekker om er nog wat stukjes in te hebben dus mix het niet te fijn anders heb je jam.....

Tip

Het maakt een behoorlijke taart, ideaal als je een feestje hebt maar als je hem voor je alleen maakt dan is ie wel heel groot. En vertrouw mij je blijft er van door eten. Wat ik nu doe is dat ik een grote taart maak en die in vierkanten punten snij die ik in de vriezer doe. En als er een feestje is neem ik me eigen taart mee uit de vriezer! Mensen vinden dat super dat ik ook eindelijk weer eens mee doe met taart. Ik geniet maximaal want hij is super lekker. Wel verstandig twee punten meenmenen want iedereen wil altijd proeven!