Dressings / Sauce

Lasagne


Pasta Tomaat


Pasta Basilicum

Pannenkoeken

Pesto Basilicum

Soep Gazpacho

Soep Winter

Soep Tomaat Kokos

Wrap Kokos Kerrie

Wrap Cashew

Lasagne

Ingredienten

Ingredienten Rode Saus

Ingredienten Witte Saus

Instructie

Maak eerst de twee sauzen. pak daarna een grote glazen schaal en schud het amandelmeel erin. Zorg dat dat goed over de bodem is verspreid, dit zorgt ervoor dat je hem straks makkelijk uit de glazen schaal kan halen. Let op de glazen schaal moet wel in de dehydrator passen... lol. Op het amandelmeel begin je met in soya saus gemarineerde courgetrepen ( deze maak ik met de kaasschaaf in de lengte) dan de rode saus, wortel, witte saus, courgette, bleekseldeij, rode saus, courgette wortel, witte saus en bovenop nog wat amandelmeel. Dat ziet er ook gewoon erg mooi uit. Zet de schaal in de dehydrator en wanneer ie warm is kun je hem eten! Echt superlekker.

Tip

Je kunt uiteraard alles toevoegen wat je lekker vind, ik doe er vaak ook spinaziebladeren, bleekselderij tussen en gemarineerde champignons (heel dun snijden en dan even in de soya saus). Ik weet dat het veel werk is en ik denk dat ik pas na een jaar rauw mijn eerste lasagne maakte. Nu maak ik een vierkanten schaal vol en snij die in 9 stukken en dan stop ik de overige 8 in de vriezer. Of te wel 1 keer werk en dan nog acht keer heel makkelijk. Ook ideaal als ik ergens ga eten dan neem ik het mee uit de vriezer en heb ik ook een supermaal, let wel op als je uit gaat delen neem dan twee pakketjes mee.


diner rawmagik