Dressings / Sauce

Lasagne


Pasta Tomaat


Pasta Basilicum

Pannenkoeken

Pesto Basilicum

Soep Gazpacho

Soep Winter

Soep Tomaat Kokos

Wrap Kokos Kerrie

Wrap Cashew

Pannenkoeken

Ingredienten

Ingredienten Saus

Instuctie

Doe alle ingredienten voor de pannenkoeken in de blender en mix goed samen. Als je meer water nodig hebt voor een gladde massa dan voeg je die toe. Schep dan met een soeplepel een deel van het mengsel op de sheet van de dehydrator en spreid die met de achterkant van een lepel uit tot een mooie cirkel. Stop de trays in de dehydrator op 145D en na 3 uur terug naar 105D. Dan kun je ze waarschijnlijk al omdraaien. Zorg dat je ze niet te ver droogt, de buitenkant mag droof zijn maar van binnen niet, zodat ze nog flexibel zijn. Eet ze warm als je het zo kan plannen. De saus maak je al de pannenkoeken bijna klaar zijn. je kan uiteraard ook bevroren fruit gebuiken, stop het in de blender er klaar. Je kunt de pannenkoeken een paar dagen bewaren maar ik denk niet dat dat gaat lukken want ze zijn mega lekker....


diner rawmagik