Creackers Ui

Creackers / brood Kaneel/Rozijn

Creackers Banaan/Lijnzaad

Creackers Courgette/noten

Dressings / Saus

Kaas

Pistachnoten Kaas

Salade simpel


Salade Italiaans

Salade rode bieten

Salade Quinoa 1

Salade Quinoa

Salade spinazie

Spinazie WrapDressings / Saus voor Lunch en Diners

Ingredienten Tahine dressing

Ingredienten Cashewnoot dressing

Instructies
Doe alle ingredienten behalve het water in een klein glaasje of schaaltje, mix het met een gebaksvorkje of een theelepeltje, zodra de citroensap is opgenomen doe je steeds een klein beetje water erbij, totdat het de dikke heeft van die jij lekker vind.

Ingredienten Citroen Mosterd dressing

Instructies
Doe alle ingredienten in de blender en mix tot je een glade dressing heb.

Ingredients Cashew Pate

Instructies:
Doe alle ingredienten in de blender en mix tot je een mooie pate heb.

Ingredients Mayonaise van pinda's

Instructie:
Doe alle ingredienten behalve de olie goed door elkaar heen mizen en doe dan heel voorzichtig de olie erbij zodat het de mayo dikker wordt.

Tip

Je kan deze dressings gebruiken over een salade, tussen een sandwich, als dressing van een wrap maar ik vind hem vooral heerlijk als dipsaus voor wortel, komkommer, bleekselderij en cherietomaatjes! Ideaal ook om mee te nemen je doet alles behalve het water in een klein meeneembakje en voegt alleen wat water toe. Ik neem hem altijd mee in het vliegtuig samen met een zak gesneden groente als hierboven, mijn snack tijdens de lange vluchten. Meeste mensen kijken me jaloers aan....

Tip Tribest Blender

Ik gebruik tegenwoordig de TriBest Persoonlijke reisblender. Heb heel lang gewacht met de aanschaf en gebruik hem nu niet alleen voor als ik naar het buitenland op vakantie ga (in Nederland sjouw ik gewoon mijn VitaMix of Blentec mee...lol) maar voor alle dressings en het malen van lijnzaad, zaden en noten tot meel. Hij staat op de greep in de keuken, niet verwacht dat ik hem zo vaak zou pakken. Ideaal voor dressings, dan hoef je niet veel tegelijk te maken en is het wel super goed gemengd.

lunch rawmagik