Ananas Groen

Appelsap

Bananen Mango

Bananen Basis

BoerenkoolAvocado

Blauwe Bessen

Choco Juli 2012

Choco Superfood

Detox recepten

Framboos

Framboos Maca

IJs Thee Spring Dragon

Kefir Elixer

Kefir Elixer of the Lake

Kefir Marine

Kersen

Key Lime Pie

Mango Droom

Popeye Smoothie

Pina Colada

Sap Groen

Sap Rood

Tropisch Groen

Kefir Marine Phytoplankton

Ingredienten

Instructie

Blend alles tot het goed gemixed is.

Tip Kefir

Recipe gebaseerd op boek Superfood Beauty Elixers. De basis is gemaakt van Kefir, wij gebruiken de starter van Donna Gates: Body Ecology. Kefir heeft heel veel goede eigenschappen, een betere vertering van vetten, eiwitten, koolhydraten. En het staat al duizende jaren bekend om de anti verouderings eigenschappen en het helpt het imuun systeem.

Kefir StarterKefir is een ancient cultured voedsel rijk aan aminozuren, enzymen, kalcium, magnesium, phosphorus en vitaminen B. Kefir betekend in het Turks "fvoel goed" en dat is precies hie je je voelt als je een glas kefir s ochtends drinkt. Het is simpel thuis te maken en leuk om te doen. Zeker een aanrader na het gebruik van anti biotica.

Zie meer: Body Ecology van Donna Gates

Tip Marine Phytoplankton

100% van marine phytoplankton wordt gebruikt door het lichaam, niks wordt verspild. Dit is uniek want zelfs bij het gezondste voedsel gebeurt dit maar voor 50%. Marine phytoplankton bestaat daarnaast uit alles wat het menselijke celmembraan nodig heeft voor z'n metabolisch systeem.

Marine phytoplankton is de beste bron voor lange keten omega 3 vetzuren en een natuurlijke bron van een wijd spectrum van plantaardige vitamine, mineralen, antioxidanten, polysachariden en proteïne. Daarnaast een zeer complete bron van proteïne (60% van het gewicht).

De voordelen van marine phytoplankton zijn;