Ananas Groen

Bananen Mango

Bananen Proteine Smoothie

Bananen Basis

BoerenkoolAvocado

Blauwe Bessen

Choco Juli 2012

Choco Superfood

Detox recepten

Framboos

Framboos Maca

IJs Thee Spring Dragon

Kersen

Key Lime Pie

Mango Droom

Popeye Smoothie

Pina Colada

Sap Groen

Thee zere keel

Tropisch Groen

Pina Colada

Ingredienten

Instructie

Doe alle ingredienten in blender en mix totdat alles goed gemengd is. Zorg dat de smoothie lekker koud is en voeg anders nog wat hele ijsklontjes toe. Gelijk opdrinken is het lekkerste maar je kunt hem best gekoeld een halve dag bewaren of meenemen voor onderweg.

Matcha theeMatcha poeder:

Matcha Poeder is inmiddels een van mijn favorieten producten, het geeft me een energie boost en ik gebruik een 1/4 tsp per keer ( je doet dus heel lang met een pot), in gebruik hem in groene smoothies op basis van appel, peer of ananas. Maar zonder de Matcha is deze smoothie ook heerlijk, alleen voor de extra energie en gezondheidsboost doe ik er een 1/4 tsp Matcha door. Simpel en eenvoudig om je voedingsmiddelen binnen te krijgen, denk ik dan altijd maar.

Wat is Matcha? Meer dan Japanse groene theeā€¦ Een oeroud geheim medicijn.

Matcha is Japanse groene thee vermalen tot poeder. Matcha wordt gemaakt van de blaadjes van de theeplant Camellia sinensis. Wat Matcha zo speciaal maakt, is de herkomst en productiewijze van deze groene thee. De verschillende manieren waarop groene theeblaadjes behandeld worden, zijn bepalend voor de theekwaliteit. Er is slechts een kleine Japanse elite van theeboeren die in staat is kwalitatief hoogstaande Matcha te produceren.

De gezondheidswaarde van bio Gula Java Matcha ligt 10 tot 15 keer hoger dan bij groene thee. Je drinkt bij Gula Java Matcha het hele blad. Bij thee werp je de blaadjes weg. De anti-oxidatieve kracht van de polyfenolen (catechinen en taninen) ligt vele malen hoger dan vitamine C of E.