Ananas Chips

Ananas gember salade

Ananas Koekjes

Amandelboter

Amandel Vijgen koekjes

Appel Chips

Appel vijgen koekje

Bananen Crackers

Bananen Amandelboter

Bounty

Boerenkool Chips

Brownie / Truffel


Choco Chip Koekjes

Gojiberry met Chocolade


Peer Chips

Marsepein

Speculaas / Pepernoten









Marsepein

marsepein rawfoodIngredienten marsepein

Instructie

Vulling, doe alle ingredienten in de keukemachine en voeg water toe totdat je een kleverige massa hebt maar niet te nat! Is het toch te nat voeg dan nog wat amandelmeel toe. De marsepein is het lekkerste als je hem een dag of twee laat staan. Ik maak vaak in een keer veel en laat hem dan rustig in de koelkast staan, blijft best lang goed

Tip

Maak van de marsepein mooie vormpjes en doe daar een laagje chocolade om heen goddelijk lekker!