Inschrijving 1/8 Triathlon 2011

Februari 2011:
Ik ben ruim 1 jaar volledig Raw en ik heb mezelf een nieuwe uitdaging in mijn rawfood leven gegeven. ik heb me ingeschreven voor de 1/8 traithlon op Texel en heb daarbij ook gelijk me coach uitgedaagd. De 1/8 ste is 500 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen. Het zwemmen geen probleem voor 500 meter ga je eigenlijk het water niet eens in, hardlopen ben ik net begonnen en zijn we dus weer aan het opbouwen en fietsen tsja dat is geheel nieuwe uitdaging. Op het eiland waar altijd wind staat vind ik 20 km flink doorrijden wel een uitdaging.....

Nou heb ik altijd veel gesport en kwam ik goed weg met een extra banaan en een glas chocoladesmoothie na het sporten nu ik meer ga sporten merk ik dat ik meer brandstof nodig heb. Een paar uur na de training betrap ik mezelf erop dat ik in de keuken ga zoeken naar eten. Ik doe meer Activated Barley en Proteine in me smoothies. Maar na een zwemtraining van een uur of hardlopen of beide red ik het gewoon niet op die ene chocolade smoothie.

Een nieuw jaar van rawfood, een nieuw avondtuur: ik word een rawfood triathlete en een rawfood zwemmer!

Waarom heb ik mezelf ingeschreven.... om de balans te hervinden tussen werk, emotioneel werk en mijn fysieke lichaam. Een doel zetten is een eenvoudige manier voor mezelf om tijd vrij te maken om te sporten en ik weet dat ik me dan stukken beter voel. En daarna is het eenvoudiger om te werken omdat er dan balans is tussen het fysieke, metantale en emotionele. Op ieder onderdeel moet ik mijn energie erin blijven stoppen en dit doel van een 1/8 triathlon is een hele grote stap.... ik ben eigenlijk nu al trots op mezelf om het lef te hebben om me in te schrijven. Ik ga genieten van de weg ernaar toe.

Triathlon:
- Registratie 2011

- Eerste 1/8 triathlon

- Triathlon 2013

Zwemmen:
- Texel - Vlieland

- Den Helder - Texel
2012


- Den Helder Texel
2013

Trainingshema's
Mijn Coach

RawMagik