Welkom bij RawMagik

Beauty

Living Libations
Yogi Tooth Serum en Healthy Gum Drops
website: livinglibations
verkrijgbaar in de webwinkel

Waarom?
Dit is de beste tandpasta ooit! Ik gebruik het nu twee jaar en ik ben nog steeds super enthousiast. Het is lekker en maakt zo ontzettend goed schoon. Je gebruikt maar een druppel per keer, ik doe eerst de Yogi Tooth serum en direct daarna een druppel Healty Gum Drops. Een prachtig product! Wil je schone tanden ga dan voor de Tanden Polish, simpel een beetje op een droge tandenbrosten en dan samen met een drup van de tandpasta gebruiken. Werkt echt.

Hurraw
lippenbalsem
website: hurrawbalm
verkrijgbaar in de webwinkel

Waarom?
Dit is een erg lekkere lipenbalsem en een schoonproduct zonder toevoegingen. Ik ben vooral dol op de anti mug en zonnenbrand versie voor de zomer. Veilige bescherming!

 

 

SuperfoodElixerOrganic Excellence Balance Therapy Plus creme
Organic Excellence
website: organicexcellence.com
verkrijgbaar in de webwinkel

Waarom?
Dit is de beste creme om je te helpen met je hormoonbalans. Het gebruik is simpel en werkt. Begin een week nadat je periode is gestopt en stop wanneer je periode weer begint. Smeer een heel klein beetje ergens op je huid (ik smeer het gewoon op me buik) Het is erg moeilijk verkrijgbaar maar wel een super creme. Je doet meer dan een jaar met een pot. De website vertelt je dat deze versie is voor vrouwen in de menopauze en daarna tegen opvliegers en de schommelingen.

Nou hoewel ik nog niet in de overgang ben heb ik wel altijd heel onregelmatig en heftige periodes gehad. Ik ben twee keer aan me baarmoeder geopereerd om er meer grip op te krijgen. Minder bloeding of minder heftig was het doel. De creme helpt me met het vinden van balans, het ondersteund en de pieken van de hormoonschommelingen zijn minder. (Ook gebruik ik Maca poeder voor de hormoonbalans in me smoothies! dus dubbel op) Probeer….en ervaar! Succes.