Welkom bij RawMagik

Boeken

RawMagik Sappen slowjuicerRawMagik Sappen
Sanne Brugemann – RawMagik
website: rawmagik.nl

Waarom?
Het eerste Ebook van RawMagik is geworden Sappen. Allemaal gemaakt met de Z star Slowjuicer. Bij ieder recept staan naast de ingrediënten ook een advies voor bewaren en een leuk weetje, bijvoorbeeld wat doet een fruit of groente voor je lichaam en waarom wil je het gebruiken in je keuken. Zoals je op de voorkant kan zien bestaat het uiteindelijk boek uit vele onderdelen, deze zullen een voor een verschijnen en als ze allemaal klaar zijn worden samengevoegd en gepubliseerd als echt boek in de keuken kan neerleggen en waarin je je eigen aantekeningen kunt maken.
Het Ebook in pdf vorm is te bestellen via de webwinkel en kost € 2,95 een symbolisch bedrag voor mijn tijd en energie. De foto’s voor het tweede boek zijn al gemaakt!

 

Ani’s 15 Day FAT BLAST
Ani Phyo
website: aniphyo.com

Waarom?
Waarom niet? Ik viel ook niet voor de titel als is dat natuurlijk wel mooi meegenomen. Ik kocht het als detox systeeem, Na een antio bioticakuur vind ik het heerlijk om een detox te doen. Ook trouwens als ik laag in me energie zit of erg moe ben. van een detox fris ik altijd op. Ik was zoekende naar een die niet eenzijdig is en waarbij je al je voedingsmiddelen binnen krijgt en evengoed kan blijven sporten en functioneren. Nou dit is hem! De eerste drie dagen niet te veel in je agenda hebben en als je niet van raw soepen houdt even doorbijten maar daarna is het eenvoudig. De smaken zijn echt super. Het boek geeft je inzicht in waarom en wat te combineren. Veel van geleerd! Hij ligt standaard open in de keuken en maak eigenlijk iedere dag wel een smoothie gebaseerd of geinspireerd op het boek. Ook de wraps zijn zalig! Enkele recpeten staan ook op deze site. Pina ColadaCashewnoten wrapitaliaanse salade. Er is een starter kit in de webwinkel met basis ingredienten waarmee je zo aan de slag kan.

 

Ani’s Raw Food Desserts
Ani Phyo
website:aniphyo.com

Waarom?
Kee ik zal eerlijk zijn ik ben een enorme zoetekauw. Ik hou van chocolade, brownies, trufles gebak en bonbons. Wat mij betreft een must have!

 

Ani’s Raw Food Essentials
Ani Phyo
website:aniphyo.com

Waarom?
Basis info over beginnen met rawfood in de keuken.

 

 

SuperfoodElixerSuperfood Beauty Elixers
Christian and Bethanne
website: superfoodbeautyelixirs.com

Waarom?
Breng je smoothies en sappen naar een volgend level. Na een tijdje wil je weer een nieuwe uitdaging. Ze combineerd een basis van Kefir, cocos, thee samen met superfood en superkruiden. Wauw!!! De ingredienten zijn niet eenvoudig te verkrijgen maar een groot aantal al wel in onze webwinkel.

 

Body Ecology Diet
Donna Gates
website: bodyecology.com

Waarom?
Als je een goed en gezond verteringssysteem wilt dan is dit het boek om te lezen. Maak je systeem schoon op een gezonde eenvoudige manier en leer waarom. Vooral ook voor mensen met Candida super! Wij gebruiken ook haar Kefir Starter kit.

 

 


Green for Life and Dreen Smoothie Revolution

Victoria Boutenko
website: rawfamily.com

Waarom?
Wij houden allebei van de griene smoothies en sappen. Ook al verdwijnene ze soms even in je dagelijkse eet/drinkpatroon. Ze duikelen altijd weer op en dan realiseer ik me dat ik ze ontzettend gemist heb.

 

 

Rainbow Green Live Food Cuisine
Gabriel Cousens
website: treeoflife.nu

Waarom?
Dit boek staat bordenvol met interresante informatie. Van begin tot eind, voor mij samen met het Sunfooddiet boek van David Wolfe de bijbels van rawfood.

 

 

The Sunfooddiet Successystem
David Wolfe
website: davidwolfe.com

Waarom?
Dit boek staat bordenvol met interresante informatie. Van begin tot eind, voor mij samen met het Rainbow Geen Live Food Cuisine boek de bijbels van rawfood.

 

 

 

Eating for Beauty
David Wolfe
website: davidwolfe.com

Waarom?
Leer alles wat voeding kan doen voor je schoonheid, zowel van binnen als van buiten. Ook in het Nederlands