Welkom bij RawMagik

Den Helder – Texel 2012

Den Helder – Texel

9 september 2012

Zwemmen Den Helder – Texel. Mijn droom kwam uit…. wie had dat ooit gedacht dat ik dit zou kunnen.

Twee jaar lang in zee zwemmen en twee maal kon het vanwege het weer niet doorgaan. Maar dit jaar waren de omstandigheden geweldig en ik ging rond half vijf te water in Den Helder om er na een uur weer voet aan land te zetten op het uiterste puntje van de hors op Texel. Halverwege met mijn zwemmaatjes van die dag: Rob Teisman en Gerrit Jan Betsema even gedobberd en om ons heen gekeken midden op zee. Wauw! Wat voel je je klein als je de Teso boot naast je ziet. De aankomst was een mijlpaal, trots, emotioneel, gelukkig. Alle emoties door elkaar heen. Terwijl iedereen zei: volgend jaar weer. Besefde ik heel goed: geen idee of er voor mij een volgende keer komt. Maar deze is afgevinkt en neemt niemand me ooit nog af. Wat een rijkdom!

Mijn voedingsplan van de dag liep niet geheel zoals gewenst, overdag mocht ik een trouwerij fotograferen waardoor het eigenlijk te druk was om goed te eten. Eten doe ik op zo’n dag als er even een momentje rust is. Een groene smoothie ’s ochtends, banaan op de boot en een bidon met Vega Sports Pre Workout direct na afloop een grote chocolade smoothie en een bidon met Vega Sport Recovery Drink. De dag erna geen last, geen spierpijn, geen duizeligheid geen suikerdips. Vega Sports is super!

Garmin (gluren voor de nieuwsgierigen onder ons….)