Welkom bij RawMagik

Detoxprogramma

Maak gebruik van mijn kennis en ervaring en start met het RawMagik Detox programma voor mensen die werken, sporten en geen spiermassa kwijt willen of zich zwak en misselijk willen voelen tijdens een reiniging. Op maandag 7 oktober kunnen Texelaars beginnen als ze willen. Ik maak alle smoothies, sappen, soepen, salades, wraps etc. Enige wat de deelnemers hoeven te doen is het op te halen en op te eten. Het plan is anders dan de afgelopen keer, slechts 1 week maak ik het eten en daarna kan je zelf verder met een persoonlijk stappenplan voor een week! Ik ben nu al enthousiast en kan het niet makkelijker maken voor iedereen…

Waarom een Detox?

 • weinig energie
 • moe
 • opgeblazen gevoel
 • spierpijn /hoofdpijn
 • zere gewrichten
 • niet lekker in je vel zitten, futloos
 • geen zin in seks
 • gewicht verliezen
 • uithoudingsvermogen vergroten
 • immuunsysteem verbeteren
 • spier opbouw

Opties?

 • Een afslankpoeder vol met vulstoffen of E nummers
 • Sapkuur (waarbij ook spiermassa verloren gaat)
 • Vasten
 • Of je kunt detoxen met schone voeding en de juiste combinaties, waarin je geen spiermassa verliest maar wel je organen schoonmaakt, reinigt, zuiverert. Of te wel dit Rawfood Detox programma.

Natuurlijk denk je ja maar ….. Ik heb een agenda, ik moet dit en dat doen. Komt niet uit. Maar laten we eerlijk zijn het komt nooit uit. Het is een kwestie van gewoon beginnen en doen! Met dit programma maak ik het wel heel makkelijk voor iedereen. Jullie hoeven alleen het eten op te halen en op te eten. Je hoeft het niet uit te balanseren en uit te vogelen.

Inhoud van de dag:

 • Ontbijt
 • Snack
 • Lunch
 • Snack
 • Diner
 • Snack

Jij leest Snacks en denk dat is prima! Dat is het ook, door het eten te spreiden over de dag hou je je kacheltje brandende. De avond snack is optioneel en vaak een restje van het diner, een halve avocado of een handje noten. Ik maak in alle recpeten gebruik van voedingsmiddelen die je stimuleren om te ontgiften en te reiningen door middels van groente, fruit, noten, zaden, cocosolie, superkruiden en superfood en kefir super elixers. (In dit programma zitten geen dierlijke producten, geen vlees, vis, kaas, eieren, melk, boter of suiker)

Programma 1 week en daarna stappenplan voor een tweede week:

Je begint altijd met week 1, waarin de eerste drie dagen best pittig zijn. Hierin zul je bijna alleen vloeibaar eten en zijn alle voedingsmiddelen op elkaar zijn afgestemd om je lichaam te laten ontgiften. Het is pittig omdat je gewend bent om te kauwen en als je trek heb altijd wat in je mond te stoppen. Of te wel het is dubbel op wennen, wennen aan nieuwe voeding en wennen aan dat jij de knop omzet in je hoofd. Dag 4,5,6 en 7 staan in het teken van het vet losweken uit je cellen. Daarna komt week 2 die er voor zorgt dat alles wat je gereinigd en gezuiverd heb ook daad werkelijk je lichaam uit gaat en waarin de focus ligt op de opbouw van je immuunsysteem, spieren en uithoudigsvermogen. De tweede week krijg je van mij een stappenplan en daarin staat wat je wanneer kan eten inclusief recepten. De eerste week volg je onder begeleiding van mij.

Hoe werkt het programma?

 • Ik verzorg het eten, jij eet het op. Zo simpel als dat.
 • Vanaf die maandag halen jullie tas iedere dag (liefst voor 8.15 uur, of eventueel in overleg op een ander tijdstip op) met daarin het eten voor steeds 1 dag op. De volgende dag dat jullie het komen halen wil ik graag de tas met de lege schone potten/ bakjes weer retour, zodat ik ze kan hergebruiken.
 • Smoothies en sappen in een glazen pot. Op de potten of de bakjes staat of het ontbijt, lunch, snack etc is en wat het is.
 • Omschrijving van wat je iedere dag te eten krijgt met zo vaak als mogelijk een persoonlijke toelichting.
 • Thee en water is ongelimiteerd uiteraad, gebruik van koffie wordt afgeraden en zeker de eerste drie dagen. Maar als jij vast willen houden aan je bakkie koffie wie ben ik om je tegen te houden. Balans is het woord en volhouden is belangrijker en als je afhaakt omdat je je bakkie koffie niet wil laten staan dan neem je hem toch…. of niet 🙂

Succesvol?

 • Bewegen wordt sterk geadviseerd, dat kan zijn gewoon een lekkere wandeling buiten of een lekkere active training, bewegen is dubbel op effectief, goed voor het lichaam en goed om je hoofd leeg te maken. Ieder op zijn eigen nivo.
 • Indien je je aan het programma houdt en je niet laat verleiden door alles wat in de koelkast staat dan garandeer ik succes! Uiteindelijk besluit jij wat je in je mond stopt en ben jij degene die het succes bepaald.
 • Gemiddels vallen mensen 2,5 tot 5 kilo af in een week, persoonlijk val ik maximaal twee kilo per keer af omdat ik al jaren rawfood eet en regelmatig een detox doe. Afvallen is ook niet mijn persoonlijke doel van de detox. Indien jij wel Detox wil maar zeker niet afvallen, laat het me weten dan pas ik het programma iets aan.
 • Wil je meer afvallen dan de 2,5 tot 5kilo dan kun je ook de eerste week twee keer doen voor je verder gaat met het stappenplan. Overleg even met me.
 • Na de Detox zul onder andere ervaren dat je huid gezonder is, je lekkerder in je vel zit en je meer energie hebt.

Ja maar…

Ik hoor het je al denken, ja maar ik vind dit of dat niet lekker. Ja maar ik heb dan een feestje of een verjaardag. Alle ja maars zijn voor jezelf natuurlijk een reden om niet te beginnen. Maar een feestje of een verjaardag is wel wat op te verzinnen met een extra snack zodat je ook het gevoel heb dat je gewoon mee doet. En vind je iets niet lekker laat het me weten en dan hou ik er rekening mee. Maar ik weet nu al dat je het ene lekkerder zal vinden dan het ander. Dat heb ik zelf namelijk ook!

Prijs

 • 7 dagen Detox : 125 euro
 • Persoonlijk Stappenplan voor de tweede week: 25 euro

Starten

Maandag 7 oktober tot en met zondag 13 oktober- eerste Detox dag, het programma begint!
Op vaste momenten zal er gestart worden met een groep.

Opgave en of vragen

Je kunt je opgeven via de email of via de telefoon: 0222 313102.

Opties

Met een grotere groep tegelijk detoxen? Met je collega’s of het hele bedrijf of het hele gezin? Na de detox een smoothie workshop? Vraag me naar de mogelijkheden.

Ervaringen deelnemers:

Marit:
Al heel wat jaar lig ik in een gevecht met mijn overgewicht. Ik startte met een dieet, spastische dikke darm speelde op en ik was weer terug bij af. Ik was het zat en zag de detoxkuur op Sanne haar facebookpagina. Wat mij erg aansprak aan deze weken was dat ik er bij kon blijven sporten en dat alles zonder suikers en troep was. De eerste week ging me goed af, ookal had ik de griep, ik kreeg alles goed weg. Door de griep heb ik de eerste echte detox verschijnselen niet gemerkt. 

Vrij vlot werd ik weer beter en ging weer aan het werl. De tweede week (op een paar dipjes na) ging ook goed. Hierin zaten wat meer lekkernijnen waardoor je onwijs geniet. Ik wist niet dat gedroogde appel of noten zo lekker waren. Ik ben in deze twee weken ongeveer 4 kilo afgevallen, ik voelde me goed en wilde doorzetten!

Samen met Sanne heb ik besproken wat ik in huis moet hebben. Ik vervang nu minimaal twee maaltijden per dag door een smoothie, chiazaad of salade en in het weekend verwen ik mezelf wat meer met bijvoorbeeld een wijntje. Nu ongeveer 10 weken na de start ben ik 8 kilo afgevallen en heb ik veel meer energie. Doordat ik niet te streng ben voor mezelf maar wel bewuste keuzes maak is het goed vol te houden. Wat ik vergeet te vertellen is dat ik in deze weken er veel bij sport: 3x per week zwemmen, 1x bootcamp en 1x hardlopen (in de opbouwfase) en daarbij wandel ik regelmatig.

Voor ik met rawfood starte had ik weinig energie en zat ik niet lekker in me vel. Nu is dat 180 procent gedraaid. Ik voel me goed en ben nog lang niet klaar met rawfood en een ander eetpatroon.

60 plusser:
Op advies van vrouw en kinderen heb ik 2 weken de gezondheidskuur van Sanne gedaan. Geen honger gehad, de groentes en sapjes waren overheerlijk en aan de soepjes moet je even wennen. Met dit kuurtje ongeveer 4 kg afgevallen wat voor mijn leeftijd prima is omdat als je ouder bent het langzamer gaat. De opzet was meer energie en beter leren eten zonder alle toevoegingen en dat is gelukt. Bedankt Sanne!

Heleen:
Dankzij 2 weken het detox-programma bij Sanne, ben ik me weer bewust van wat eten en drinken voor impact hebben op mijn gezondheid. Ten eerste was het geweldig geregeld, iedere ochtend een tas ophalen en verder (qua eten) geen zorgen die dag. Na de eerste 3/4 dagen ga je je weer heerlijk fris en ‘licht’ voelen. Heb je vragen, dan kun je die Sanne stellen. Ik vind het een aanrader voor iedereen. Wil je niet afvallen, dan eet je extra noten en avocado’s. Voor de afvallers; de taille komt weer in zicht 😉

Jacquline:
Ik ervaar deze vastenweek als een mogelijkheid om weer bewust te worden van wat je eer en te voelen wat voeding voor je doet. Elke morgen weer een verrassing wat we opgediend kregen. Sanne, elke morgen weer enorm enthousiast vertellen, wat wanneer te eten. En ik vond het allemaal heerlijk, vooral de laatste dag spaghetti was een feest! Op deze manier is vasten makkelijk vol te houden, het gevoel dat je het samen doet. Ik wil volhouden geen suiker, zuivel en tarwe te eten. Als ik merk dat het weer wat moeilijker wordt, hoop ik dat er weer een Detoxweek komt. Ik voel me goed! 

Wilma:
Ongeveer 2 maanden van te voren opgegeven voor een Detox van een week bij Sanne. Wat een luxe elke dag wordt je eten klaar gemaakt. Hoe dichterbij de datum komt hoe meer ik me er op verheug, Waarom? Ik zit vol met afvalstoffen die niet uit mijn lichaam willen. Ik hoop zo dat de Detox wat te weeg brengt. Via een mail van Sanne wordt het één en ander nog eens uit gelegd.
Eindelijk is het dan zo ver, maandagochtend mijn eerste tas opgehaald. Wordt hartelijk ontvangen en er wordt uitgelegd wat voor eten erin zit en wanneer en hoe ik dat kan eten en wat voor werking bepaalde maaltijden en combinaties met elkaar hebben. Inmiddels zijn er nog meer enthousiastelingen die hun tas op komen halen.
De tweede dag moet ik ontzettend veel plassen, ik denk dat gaat goed. Verder die week voel ik me wat slap, papperig in de benen. Maar daar tegenover heb ik energie en ben ondernemend. En geen trek of behoefte om te snaaien, de maaltijden zijn erg voedzaam.
Elke dag opnieuw vraagt Sanne hoe het is gegaan en hoe bepaalde maaltijden bevielen. Met enthousiasme verteld Sanne dat we wat lekkers krijgen de laatste 3 dagen, echt traktaties! Vooral de laatste dag met eigengemaakte twix en taartje. (komt goed uit want ik was jarig op de laatste Detox dag) De laatste 2 dagen vond ik het allemaal wat moeilijker worden, ik was het een beetje zat, maar ja wat wil je een huis vol met logees en visite die ook allemaal lekker en feestelijk willen eten en drinken. Maar ik heb het overwonnen en ben niet in de verleiding gekomen! En dan is de week zomaar voorbij en vond ik het wel onwennig, wat moet ik nu doen deze week? Rustig aan gedaan veel rauwkost op, twee weken verder na de Detox voor mijzelf het één en ander op een rijtje gezet, hoe verder want de afvalstoffen hopen alweer wat op. Hoe blijf ik in de flow…… ik denk dat ik samen met Sanne ga brainstormen en het één en ander ga uitproberen. Sanne bedankt voor je begeleiding en je hartelijkheid.