Welkom bij RawMagik

Films


David Wolfe met chocoladestruiken en bonen
David Wolfe neemt ons mee op een magische toer door zijn tropische tuin op NoniLand Hawaiian Agricultural Research Center and Bee Sanctuary in Hawaii.

 

Simply Raw: Reversing Diabetes
Dit is een prachtige film die laat zien hoe eenvoudig het kan zijn. Hoe een rawfood dieet niet alleen je gezondheid bizar kan verbeteren maar zelf diabetis kan omdraaien. Tsja als je ook mij ziet met Cystic Fibrosis aan een rawfood dieet kan je niet anders concluderen dat voeding heel belangrijk kan zijn.

Je kan deze film ook op you tube in delen bekijken.

 

 

 

Super Size Me
Morgan Spurlock gaat op verzoek laten zien wat 30 dagen op alleen maar McDonald’s voedsel doet met je gezondheid en je emotionele welzijn.

Voor iedereen die een Fast Food verslaving heeft, de film is het zeker waard om even te kijken!! Zelfs de kids waren er bedust van….maakt het makkelijker om bewuste keuzes te maken voor hun.

Je kan deze film ook op you tube in delen bekijken.

 

 

TED Next Generation-Ashevllie-Birke Baehr “What’s Wrong With Our Food System”
De 11 jaar oude Birke Baehr spreek bij TED Next Generation in Asheville, NC.

Betaal de boer of betaal het ziekenhuid. Hulde Birke!

Eathing

Er zijn vele filmpjes op you tube zoek op eathing en dan vind je ook de lange film. Deze hiernaast is het eerste deel van het expiriment van David Wolfe tijdens een van zijn longevity cursussen. Deel 2 en deel 3 zijn ook op you tube te bekijken.

Body Ecologie

Een introductiefilm van Donna Gates over het Body Ecology Diet, er zijn ook veel recpten filmpjes gebasserd op de Body Ecology Diet, superkruiden elixers van Truth Calkins online. Zoek en je zult vinden!

 

 

Food Matters
Dit is een van de meest onthullende films over het ware verhaal in de voedselindustrie. We hebben er al vele gekocht om weg te geven.

Je kan deze film ook op you tube in delen bekijken.

 

 

 

 

How chocolate is made – Kids version
Een mooi filmpje hoe chocoladebomen eruit zien en hoe chocolade gemaakt werd. Het is geen rawfood chocolade filmpje maar ik heb er wel wat van geleerd….