Welkom bij RawMagik

Appeltaart

Eindelijk een heerlijk appeltaart zoals ik de appeltaart smaak van mijn moeders appeltaart herken. En het hele huis ruikt super!

Ingredienten bodem

  • 1 cup pecannoten
  • 1/4 tbsp vanillepoeder
  • snufje zout
  • 8 – 10 geweekte dadels
  • 1 tsp kaneel

Ingredienten inhoud

rawfood wortel noten taartInstructie

Mix de ingredienten voor de bodem in de keukenmachine. Bepaal zelf hoe fijn of grof je het wilt. Persoonlijk vind ik het heerlijk als er nog stukjes in zitten en het niet helemaal fijngemalen is. Duw die aan in een kleine springvorm.

Inhoud:
Schaaf 2 of 3 appels in dunne platte ringen. Maal de hazelnoten met 1/4 tsp fijn in de TriBest Blender en snij een paar dunne plakken marsepein. Begin met een laag appels, dan een laagje noten/kaneel mix, laagje appels, laag marsepein, laag appels, laag notenmix en ga zo door totdat hij helemaal vol is. In deze taart had ik een laag marsepein maar de volgende keer doe ik er twee lagen in. Als de taart klaar is kun je hem in de dehydrator zetten, dan gaat het vocht uit de geweekte dadels in de bodem en wordt deze krokanter en de appels worden warm en mengen beter met de smaak van kaneel en de marsepein wordt een heeeeeerlijke smeuige laag. Eten kan warm en koud.

appeltaart rawfood