Worteltaart
Eindelijk een heerlijk recept voor de pulp die je overhoud van de sapjes.
Ingredienten bodem
- 1 1/2 cup wortel/sinaasappel/gember pulp van de slowjuicer
- 1 cup walnoten
- 2 eetlepels amandelboter
- 1/2 cup gemalen kokos
- snufje zout
- 8 – 10 geweekte dadels
- 1 tsp kaneel
Ingredienten Topping
- 3 tbsp gesmolten kokosolie
3 tbsp gesmolten kokosboter
- 1 tbsp zoetmiddel kokospalmsuiker
- optioneel bijenpollen
Instructie
Mix de ingredienten voor de bodem in de keukenmachine. Bepaal zelf hoe fijn of grof je het wilt. Persoonlijk vind ik het heerlijk als er nog stukjes in zitten en het niet helemaal fijngemalen is.
Topping:
Doe alle ingredienten van de topping bij elkaar en meng het met de hand goed door elkaar. Garneer eventueel met bijenpollen. Laat de topping hard worden en zet hem dan nog even in de koelkast.