Welkom bij RawMagik

Sanne Voor en Na

Meg, 15 January 2011

SanneSanne heeft me toestemming gegeven om drie van haar foto’s te publiceren, met als doel te laten zien was een raw food dieet, kan en zal veranderen ongeacht welk label je gezondheid heeft gekregen. Ik ken Sanne al van voordat ze begin met rawfood en heb haar hele rawfood reis meegemaakt, heb gezien hoe haar lijf veranderde en haar energie omhoog ging, zodatze zelfs nu een jonge hond in huis hebben ( je weet hoeveel werk een jonge hond is) en tot een jaar geleden dan ook uitgesloten dat er een in huis kwam. Om deze tijd een jaar geleden zat ze weer aan haarantibitica kuur voor haar vijfde longontsteking die winter, in bed en nauwelijks in staat om haar kinderen naar school te brengen en geen energie voor enige kwaliteit van leven. Ze begon haar rawfood dieet niet veel later samen met mij. Nu 2,5 maand later, kijk naar de eerste twee foto’e en zie het verschil. Ze zijn niet bewerkt en we hebben niet bewust gezocht naar een slechte foto en een hele goede, we hebben simpel gekozen een foto van voor rawfood en een die genomen is tijdens de verjaardag van haar dochter 2,5 maand later. Sterker nog, ik heb een betere gekozen van vorige jaar, voor ze rauw ging, waar ze nog mooi gebruind is en erg haar best doen, simpel om te zeggen dat hoe je ook je best doen, je ziet dat ze haar ziekte niet kan verbergen.

Ik ben een intuitief persoon en kan mensen hun energie voelen en hun energie velden zien. Net als jij. Wat ik zou willen is dat je je focus richt op wat jij voelt als je naar deze foto’s afzonderlijk kijkt. Kijk eerst naar de foto van voor, je ogen vertellen je dat ze in de zon heb gezeten en dat ze haar best doet om er gezond uit te zien. Maar als je daar voorbij kijkt, alsof je ogen glazig worden en alsof je aan het dagdromen bent en moe bent … snap je wat ik bedoel? Kijk dan nu nog eens en je zal zien dat er een kleine waas is rond haar lichaam, dat is haar energieveld, en het is heel erg laag. Dan zie je hoegeforceerd haar glimlach voelt en de energie uit haar ogen vertelt je dat haar lichaam pijn heeft.

ga nu naar foto twee en doe hetzelfde. Voel haar energieveld en wat voel je? Je zult direct merken dat er een helderheid is, haar veld als je die ziet, is drie keer zo groot als de eerste foto, haar ogen zijn helder en vol leven, haar glimlach oprecht en niet gedwongen. Er is een zeer merkbaar verschil in haar totale uitstraling zowel fysiek als energetisch.

SanneVergeet niet, dit is slechts 2 1/2 maanden op rauw voedsel, met superfoods en geneeskrachtige kruiden en Sanne is een zeer gevoelige, ernstig geval, na de diagnose Cystic Fibrosis bij de geboorte (zie haar Bio voor haar volledige verhaal in haar eigen woorden.) De verbetering is onbetwistbaar.

De onderste foto is van Sanne vandaag, januari 2011, na 10 maanden op raw food en kijk gewoon!

We zijn nu in de wintermaanden met een hoge virus seizoen rondom. Sanne heeft niet ziek geweest met zelfs een kuchje dit jaar. Je kan ook je gezondheid niet verstoppen! Ik ben zo trots op mijn vriendin voor het delen van haar verhaal en voor het hebben van de moed om haar leven te veranderen. Ik weet dat ze zullen veel inspireren.

Het begint met het willen van iets beters … en dat je dat verdient, dan kan het en het is binnen handbereik.

xox Meg

Sanne