Welkom bij RawMagik

Framboos Maca Smoothie

ngredienten

Instructie

Doe alles in de blender en mix tot een mooie glade smoothie. Het maakt twee smoothies, wil je er een halveer de ingredienten dan.

Tip Maca 

Een voedzaam knolgewas uit Peru boordevol gezonde vitamines, mineralen, enzymen en alle essentiële aminozuren dat de hormoonspiegel in balans brengt en het lichaam een enorme energieboost geeft. Gebruik Maca niet iedere dag. David Wolfe leerde me gebruik het met een verrassingseffect, dus geen 7 dagen in de week dan went je lichaam eraan. Er zijn veel merken Maca op de markt en veruit de lekkerste is de Maca van Health Force. Echt super lekker en geconcentreed. 1/2 tbsp is genoeg.

Tip MSM

Een superfoodmet krachtige reinigende, herstellende en versterkende eigenschappen. Daarnaast super voor mooie nagels en je haren. De beauty van binnen en buiten!

Voordelen:

  • Zorgt voor sneller herstel van spierpijn en sportblessures, omdat het stug, inwendig weefsel opnieuw opbouwt met elastische zwavelverbindingen. Hiermee worden een grotere flexibiliteit in spieren, pezen en bindweefsel bevorderd en ontstekingen voorkomen en genezen.
  • Maakt weefsel beter doorlaatbaar zodat voedingsstoffen beter worden opgenomen en toxische stoffen beter worden afgevoerd
  • Helpt ontstekingen voorkomen doordat het vreemde eiwitten zoals allergenen, toxische stoffen en onverteerd voedsel neutraliseert.
  • Verbetert de bloedcirculatie en zorgt voor een betere zuurstofaanvoer naar de cellen, waarmee de kans op kanker kan worden verkleind.
  • Verhoogt de productie van enzymen in de klieren, waardoor het immuunsysteem wordt versterkt
  • Bevordert de groei van glanzend en dikker haar, een gladde en elastische huid en sterke nagels.
  • Helpt bij de opbouw van collageen en bestrijdt ouderdomsverschijnselen in de huid zoals rimpels, huidbeschadiging en het plooien van de huid.