Welkom bij RawMagik

Bounty

Ingrediënten

Instructie

Blend alles samen in de keukenmachine tot het zo fijn is dat jij wilt, als je echte kokosstructuur wilt hou dan 3/4 cup achter en voeg die pas op het einde toe. Maak er barretjes van en leg deze op bakpapier of een dehydrator sheet. Laat de bars hard en koud worden in de koelkast. Die maakt het veel eenvoudiger om er chocolade omheen te doen, de chocolade laag wordt bijna direct hard. Maak de chocolade via het recept of gebruik de chocoladepot en haal de bars door de chocolade. Laat ze bij kamertemperatuur drogen en zodra ze droog zijn stop ze even in de koelkast en dan wordt de chocolade hard. Haal ze eruit en dan kun je de bountys nog een keer onderdompelen in de chocoaldepot voor een extra dikke chocoalde laag!En zet ze daarna dan weer in de koelkast zodat de chocoalde hard wordt.

Tip: 
Maak er genoeg van want ze zijn op voor je er erg in heb. Hier in huis wordt er bijna om gevochten en ze gaan mee naar school als snack voor de kids! Trotse blije mama…