Welkom bij RawMagik

Sport Voeding Favorieten

Vega Sport Pre Workout Energiser
Smaak: Acai Berry en Lemon Lime (mijn voorkeurLemon Lime) / Bus of zakjes
website: vegasport.nl

Vega Sport Pre-Workout EnergizerVega Sport Pre-Workout Energizer is een pre-workout drinkmix, een unieke mix van 13 uitgebalanceerde plantaardige prestatieverbeterende ingrediënten, zoals groene thee, yerba mate, kokosolie en rhodiola, specifiek geselecteerd:

– om direct en aanhoudend energie te leveren
– om uithoudingsvermogen en de aërobe en anaërobe capaciteit te vergroten
– om de mentale focus en het herstel te bevorderen

Met twee complementaire koolhydraten is de Pre-Workout Energizer uitgebalanceerd om zowel de directe als de trager brandende brandstof voor je trainingen te bieden. Organisch gekiemde bruine rijstsiroop, met een hoge glycemische index (90), snel opneembaar in de bloedstroom, terwijl de organische palm nectar een lage glycemische index (35) heeft, de glycemische index zorgt voor energie die langzaam opneembaar is.

Gebruik de Vega Sport Pre-Workout Energizer 20 minuten voor je training om je te helpen in de energiezone te komen om te verbranden!

Sannes ervaring: Ik gebruik hem zowel voorafgaand aan een training als tijdens de zwem- en fietstraining. Het blijft me energie geven, je neemt het supersnel op en voelt direct effect en het houdt de suikerspiegel constant. Ik drink een bidon weg voor en tijdens een training.

Vega Sport Recovery Accelerator
Smaak: Tropical en Apple Berry (mijn voorkeur Apple Berry)/ Bus of zakjes
website: vegasport.nl / Bus of zakjes

Vega Sport Recovery Accelerator is de eerste helemaal naturel en op plantenbasis herstel-drinkmix, speciaal ontwikkeld om de zes specifieke elementen van het ‘na het sporten’-herstel aan te spreken, inclusief: spierglycogeen aanvullen, spierweefsel reparatie en eiwitsynthese, hormonale ondersteuning, zacht weefsel herstel, herstellen immuunfunctie , ontstekingsreductie en rehydratatie.

De unieke formule van de Recovery Accelerator is voorzien van een innovatieve mix van 23 uitgebalanceerde plantaardige ingrediënten zoals glucosamine, MacaSure, devil’s claw, L-arginine en American ginseng, specifiek geselecteerd om:

– energie en elektrolyten bij te vullen
– ontstekingen, spier- en gewrichtspijn te verminderen
– de werking van het immuunsysteem en de eiwitsynthese te ondersteunen
– de hersteltijd tussen de trainingen te verminderen

Vega Sport Recovery Accelerator beschikt ook over een 4:1 verhouding van koolhydraten en proteïne, een combinatie waarvan aangetoond is dat het spierglycogeen re-synthese (een cruciaal onderdeel van het post-workout herstel) helpt vergroten.

Gebruik Vega Sport Recovery Accelerator binnen 20 minuten direct na een training.

Sannes ervaring: Ik gebruik hem direct na een training. Het vult direct je tekorten aan die je hebt opgelopen tijdens je training door bijvoorbeeld veel te zweten. Ik merk als ik een pittige training heb gehad en een bidon wegwerk, dat ik er dan vrij snel weer ben en sinds ik deze gebruik, heb ik ook geen spierpijn meer omdat het herstel dus super is. Je tekorten snel aanvullen!

Vega Sport Endurance Reep, Drink or Gel
Smaak: Drink: Lemon Lime en Pom-Berry flavors. Bar: Acai Berry en Mocha Gel: Orange Zest en Raspberry (framboos)
website: vegasport.nl

Electrolyte Hydrator: Een naturel, alkaline- vormende drinkmix, zonder suiker en kunstmatige zoetstoffen. Vega Sport Electrolyte Hydrator bevat alle essentiële elektrolyten die uw lichaam nodig heeft om gehydrateerd te blijven tijdens het sporten.

Met nul calorieën per portie smaakt Electrolyte Hydrator heerlijk, zodat u er niet alleen van kunt genieten tijdens de training, maar de hele dag door – om uw elektrolyten en mineralen aan te vullen, de stofwisseling en alkaliteit te verbeteren en te zorgen voor antioxidantbescherming

Endurance Gel: Een geheel natuurlijke energie-gel op basis van planten. De gel geeft onmiddellijke en duurzame energie plus elektrolyten en vitaminen tijdens het sporten.

Ontwikkeld voor een eenvoudige on-the-run spijsvertering en met hele voedsel-ingrediënten. Endurance Gel is vrij van hoge fructose mais siroop en maltodextrine. De Vega Sport Endurance Gel is de enige gel op de markt op basis van kokosolie.

Smaak: Drink: Lemon Lime en Pom-Berry
Bar: Acai Berry en Mocha (niet in het assortiment – op aanvraag te krijgen, mail me)
Gel: Orange Zest en Raspberry (framboos)

Sannes ervaring: Werkt net als de andere producten super en doet wat het zegt; snelle opname en hydratatie.

 

Vega Sport Preformance Protein Powder
Smaak: Vanille en Berry (mijn voorkeur Vanille) Bus of zakjes
website: vegasport.nl

Een complete multi-source, alkaliserende, plantaardige proteïne mix, met 5.500 mg BCAA’s en 5.000 mg glutamine per portie, is Vega Sport Performance Proteïne samengesteld om:

– Verbeteren van kracht en trainings prestatie
– Reparatie en opbouwen van spieren
– Verminder van hersteltijd tussen trainingen.

De recente innovatie van Vega Sport Performance Proteïne is afkomstig van de toevoeging van SaviSeed (Sacha Inchi) eiwit, een rijke, plantaardige bron van het aminozuur tryptofaan. Tryptofaan is een heel belangrijk onderdeel van serotonine productie. Serotonine – het’feel good hormoon – helpt bij het mentale aspect van herstel, dus je zult je ‘drive’ levend houden en worden gemotiveerd om weer trainen.

Gebruik Vega Sport Performance Protein binnen 30 minuten tot 90 minuten na je training of tijdens de hele dag om te voldoen aan de individuele eiwitten die je nodig heb om op te laden en te herstellen zodat je het allemaal weer opnieuw kan doen alleen sneller.

Voor een optimaal resultaat, gebruik in combinatie met Vega Sport Recovery Accelerator.

Sanne’s ervaring: Ik ben eerlijk als ik zeg dat ik de smaak van proteine niet echt super vind. Ik verstop het in me producten en probeer de proteine smaak zo veel mogelijk te verdoezelen. Maar deze is toch echt door de test gekomen en ik gebruik hem graag. Ze smaak is niet overheersend en me lijf neemt het heel makkelijk op. Met behulp van de proteien poeders zorg ik dat ik een dagelijks portie eiwitten binnen krijg. vaak gebruik ik hem na een training in een smoothie als ik thuis ben. Advies van me coach: eiwitten neem je super op als je het s avonds voor het slapen gebruikt. Zorgt voor een betere nachtrust van de actieve sporter! 

 

Vega Sport Protein Bar Chocolate Coconut
Smaak: Chocolate Coconut en Chocolate SaviSeed
website: vegasport.nl

Een heerlijke, post-workout bar vol met 15 gram van volledige, plantaardige eiwitten. De Vega Sport Protein Bar is samengesteld om de spieren te versterken en te regenereren. Net als performance Proteïne zijn de Vega Sport Proteïnerepen zijn voorzien van SaviSeeds, een rijke, plantaardige bron van het aminozuur tryptofaan en Omega 3 vetzuren.

Geniet van Vega Sport Proteïnerepen na de training of gebruik het als een heerlijke eiwit-aanvulling snack.

Sannes ervaring: LEKKKERRRR! En zo makkelijk voor mee in de tas. Waar je ook naar toe gaat altijd krachtvoer mee.

Vega Sport Vibrancy Bar Chocolate
website: vegasport.nl

Samengesteld door Brendan Brazier, vegan professionele Ironman triathleet en auteur van het boek Thrive, Vega Vibrancy bars gebruiken inovatieve ingredienten als, gekiemde boekweit, rauwe amandelen, witte chia, hemp zaden en Vega SaviSeed (sacha inchi) oil. Bars zijn glutenvrij.
– Vezels: 40% van je aanbevolen dagelijkse inname van vezels per portie, Vega Levendigheid Bars zijn een heerlijk, eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat je op weg bent om te voldoen aan uw vezel behoeften.
– Omega-3: 1 gram plantaardige Omega-3 voegt gezonde, polyunsaturated vetten in je dagelijke hoeveelheden toe.
– Proteine: 10 grams plantaardige proteine heeft nog nooti zo decadent gesmaakt!

Sannes ervaring: Ook errrug LEKER! Vol van smaak, de boekweit maakt hem knapperig, vult mega goed! En geen proteine nasmaak. Ik zeg een topper!
SuperfoodElixerWarrior Food Vanilla Enhanced
Smaak: Vanille en Chocolade (mijn voorkeur vanille) – bus / proefflesje
website: healthforce.com

Dit is de beste proteïne-formule beschikbaar. Organisch • Veganistisch • Raw • Hard Core.
Makkelijk te absorberen en te assimileren en daarom kan je met minder eiwitten toe. Verrijkt met Phycocyanin en enzymen.

Sannes ervaring: Ik kreeg een pot van een vriendin uit Amerika opgestuurd en kende het niet. Nu ben ik erachter dat het een proteïne-lijn is van het merk Health Force. Prachtige natuurlijke producten stuk voor stuk en inderdaad zeer geconcentreerd en zonder toevoegingen. Ook hier mijn voorkeur voor vanille, maar ook de chocolade is niet gek; samen mixen met een notenmelk is het een perfecte chocolademelk. Samen met de andere dus zeker in de top 4!

SunWarrior Activated Barley
website: sunwarrior.com

Gerst is al duizenden jaren een superfood graan. Het Romeinse leger en de gladiatoren aten het als brandstof voor hun opleiding, lange marsen en veldslagen. Modern onderzoek toont aan dat gerst een belangrijke rol speelt bij het verlagen van cholesterol en bij de controle van glucose- en insulineniveau’s. Gerst heeft ook hoge concentraties van anti-verouderings anti-oxidanten en gezondheid stimulerende beta-glucanen. Beta-glucanen verbeteren het immuunsysteem, verhogen energie-niveau´s zonder suikerpieken en verminderen de cholesterol.

Door het activeren van de gerst, verheft Sunwarrior dit superfood naar een nieuw niveau. Met behulp van een Zweedse methode van lage temperatuur stoom, wordt de gerst langzaam ontkiemd. Dit schort de gerst op het hoogste punt van bio-energie, en zodoende bevat het de beste mix van eiwitten, vezels, enzymen, en de uiteindelijke langzaam brandende koolhydraten.

Sannes ervaring: Activated Barley is weliswaar geen echt proteïnepoeder maar ik hou ervan. Het geeft een basisenergie die zorgt voor beide beentjes op de grond, niet meer licht in het hoofd. Als mijn lichaam moeite heeft met verteren van proteïne, dan merk ik dat ik de Activated Barley erg goed kan hebben en zodoende krijg ik toch de goede eiwitten binnen.


SunWarrior Warrior Blend Protein Powder 

Smaak: Naturel, Vanille en Chocolade (mijn voorkeur Vanille)
website: sunwarrior.com

Warrior Blend mengt en vermenigvuldigt de kracht van een aantal rijke eiwitbronnen in een gladde, heerlijk smakende en revolutionaire gepatenteerde formule die op zichzelf al overweldigend is en superieur is aan de afzonderlijke componenten. Deze dynamische mix, samen met een koud extractieproces, creëert een unieke, rauwe, plantaardige eiwit met een volledig aminozuurprofiel, uitzonderlijk hoog glutamine, arginine, lysine, Luecine en een vertakte keten aminozuren.
De volgende generatie rauwe, plantaardige eiwit is hier, en doorbreekt de beperkingen van andere eiwitpoeders. Warrior Blend is een licht verteerbaar superfood vol voedingsstoffen, perfect voor iedereen die zijn gezondheid en fysieke trainingniveau’s wil versterken. Het beste van alles en het smaakt fenomenaal.

Sannes ervaring: Voordat de Warrior Blend uitkwam en ik het bestaan had ontdekt van de Vega Sport Proteïne gebruikte ik alleen de SunWarrior Proteïne Vanille en Chocolade. De chocoladesmaak verveelde me snel en vandaar ook dat ik tegenwoordig kies voor de vanillesmaak. Naturel kan ook, maar vanille is wel lekkerder! De SunWarrior Proteïne was al erg goed, maar met deze nieuwe lijn van Warrior Blend ben ik overgestapt! Heerlijke proteïne, recht voor zijn raap en redelijk makkelijk te verteren. Ik gebruik de Activated Barley, Warrior Blend, Warrior Food Proteïne en de Vega Sport Proteïne door elkaar heen. Ook om mijn lichaam te blijven verrassen en niet te laten wennen aan eenzijdige voeding. Bovendien heeft elk van deze proteïnen zijn eigen kenmerken en kwaliteiten en daar maak ik door de afwisseling ook mooi gebruik van.