Welkom bij RawMagik

Notenmelk met proteïne en müsli

Tsja ik noem het wel sport ontbijt maar wat ik eigenlijk bedoel is mijn tweede of zelfs derde ontbijt. Ik begin ’s ochtends altijd met een 1/2 cup van de smoothie die ik maak voor direct na mijn zwemtraining, hardlopen of fietstraining. Eenmaal thuis en als ik rond een uur of 11 of half twaalf trek krijg dan maak ik deze. Een ideale manier om je eiwitten/proteine binnen te krijgen want laten we eerlijk zijn, ze smaken goor. De manier om de eiwitten die je echt nodig heb, ook als je niet sport, binnen te krijgen is om ze in recpeten te verstoppen. Dit is een een hele goede daarvoor!

Ingredienten:

  • 1 cup notenmelk Sanne
  • 1 tbsp protein poeder (SunWarrior Poeder vanille of chocolade smaak OF SunWarrior Activated Barley OF de Vegan Sport Protein Poeder berry of vanille smaak OF de Warrior poeder. Probeer en kijk wat jij lekker vind. Ik gebruik ze allemaal door elkaar heen om me lichaam te blijven verrassen en niet te laten wennen aan eenzijdige voeding.)
  • 1/4 to 1/2 cup Hemelse muslie of andere muslie

Instructie:

Neem de cup notenmelk en meng die goed samen met de proteine poeder. Zorg dat er geen stukjes in zitten! Ik gebruik de small cup van de tibest blender. Super snel en makkelijk. Doe dan de muslie erop en je bent klaar. De notenmelk staat eigenlijk standaard in de koelkast als basis voor een smoothie, chocolade melk etc en dat maakt het wel heel simpel, notemmelk maak je voor een keer of drie. Eet dit langzaam op! Het is super geconcenteerd voedsel en geduld wordt beloond. Ik doe over zon bekertje op de foto ongeveer een kwartier tot een half uur. Je kan hierna zonder problemen een paar uur door. Uiteraard kan je deze ook voor het sporten eten of als je helemaal niet sport… LOL. Ik prefereer hem na het sporten omdat ik niet van sporten op volle maag hou maar dat is persoonlijk.