Welkom bij RawMagik

Texel – Vlieland 2012

Texel – Vlieland

24 juli 2012

Dinsdag was het zover. Zeer mooi weer en heerluk warm, de hele dag lekker op het strand geweest en nu klaar voor een oversteek. Ik zwem altijd met pak aan omdat mijn lichaam te snel afkoeld en zichzelf slecht weet warm te houden. Ik heb genoten van de hele trip. Onderweg een verplichte stop want mijn zwemmaatjes van deze trip: Martine Dogger, Lies Lemstra en Gerrit Jan Betsema en ik liepen vast op een zandbank. Stukje lopen en weer verder. Bij de steiger van Sil kwamen we op de Vliehors weer aan land. Wat een heerluk gevoel.

Vanwege het warme weer vooraf heel veel gedronken en vlak ervoor een Vega Sport Pre Workout, de tocht volbracht op een chocolade superfood smoothie, direct erna een Vega Sport Recovery bidon. Werk perfect, vul gelijk me te korten aan en geen suikerdip, duizeligheid of wat dan ook. En ook geen spierpijn de dag erna. Herstel is dus prima! Vega Sport is superspul! Gezond, natuurlijk en zonder toevoegingen, je lichaam neemt het supersnel op.

Garmin (voor de nieuwsgierigen onder ons… lol)